Nederlandse Notariskluis

De Nederlandse Notariskluis is een digitale kluis die ons kantoor voor u aanmaakt. In deze digitale kluis kunt u de inloggegevens van al uw accounts en belangrijke documenten veilig opslaan.

In de door ons kantoor aangemaakte kluis kunt u inloggegevens van uw accounts opnemen, maar ook de pincodes van uw bankrekeningen en uw wensen omtrent uw uitvaart. Ook is het mogelijk om belangrijke documenten, zoals het afschrift van uw testament, veilig op te slaan. U heeft zelf altijd toegang tot uw kluis. U kunt op ieder gewenst moment inloggegevens van nieuwe accounts toevoegen of wachtwoorden terugzoeken. Wanneer u wachtwoorden van uw accounts wijzigt, slaat u die gewijzigde wachtwoorden ook in de Nederlandse Notariskluis op. Op die manier gaan uw inloggegevens gegarandeerd nooit verloren, maar worden ze veilig bewaard en zijn ze altijd voor u bereikbaar. Dat is veel veiliger dan wanneer u die gegevens zelf in uw computer opslaat. Uw computer kan immers crashen en dan bent u die gegevens kwijt. Dat is bij de Nederlandse Notariskluis uitgesloten.

Digitale sleutel bij uw notaris
Ons kantoor bewaart voor u een tweede digitale sleutel van uw Nederlandse Notariskluis account. Hiermee kunnen wij uw accounts en belangrijke documenten vrijgeven aan uw erfgenamen als u bent overleden. Uw erfgenamen hebben daarmee toegang tot uw accounts en kunnen deze opheffen. Daarmee voorkomt u dat uw profielen en gegevens nog jarenlang op internet blijven staan.

Wat kunt u allemaal opslaan?
U bent zelf helemaal vrij om te bepalen wat u opslaat. De gegevens in de kluis zijn van u, niemand anders heeft toegang. Denk bijvoorbeeld aan uw Facebook-account, verzekeringspolissen, garantiebewijzen, kopie legitimatiebewijzen, uw uitvaartwensen, e-tickets van uw geboekte vakantie en natuurlijk uw notariële akte(n). Tijdens leven kunt u altijd bij deze gegevens.

Inloggen
Klik hier om in te loggen op uw eigen digitale kluis.

Dröge Foundation

Maatschappelijk verantwoord ondernemen:
Dröge foundation

Twitter

13 Feb
Aangifte schenk- of erfbelasting 2017 ingediend? Aanslag laat nog wel even op zich... bit.ly/2C7ARdC pic.twitter.com/5366zpIdzC

Dröge notariaat / estate planning

Meander 551, 6825 MD Arnhem
Postbus 2228, 6802 CE Arnhem
026 384 2200
info@notarisdroge.nl