Natuurbegraafplaats Heidepol

Voor natuurbegraafplaats Heidepol beschrijft ons kantoor de coördinaten van het uitgekozen graf en de bijbehorende grafrechten in een notariële akte. Deze zogenaamde kwalitatieve verplichting wordt vervolgens in het Kadaster ingeschreven. Hiermee wordt het recht dat u gekocht heeft door middel van de grafakte, om op de door u gekozen plek te worden begraven, aan de grond gekoppeld. Hiermee is het eeuwigdurend grafrecht voor u gegarandeerd en het bestaan van Heidepol als natuurgebied gewaarborgd. Met behulp van de coördinaten is het graf voor altijd te traceren.

Naast deze werkzaamheden bieden wij cliënten graag -indien zij dat wensen- een 'testamentcheck' aan, waarbij besproken zal worden of uw huidige testament(en) nog voldoen aan de huidige wet- en regelgeving en natuurlijk aan uw wensen en persoonlijke (financiële) situatie.

Wanneer u in het verleden nog geen testament(en) heeft opgesteld, is het mogelijk te bespreken welke mogelijkheden een testament u biedt met betrekking tot het regelen van uw nalatenschap.

Deze bespreking is vrijblijvend, er zijn dus voor u geen kosten aan verbonden.

Dröge Foundation

Maatschappelijk verantwoord ondernemen:
Dröge foundation

Twitter

13 Feb
Aangifte schenk- of erfbelasting 2017 ingediend? Aanslag laat nog wel even op zich... bit.ly/2C7ARdC pic.twitter.com/5366zpIdzC

Dröge notariaat / estate planning

Meander 551, 6825 MD Arnhem
Postbus 2228, 6802 CE Arnhem
026 384 2200
info@notarisdroge.nl